千歳山 Chitose-yama

千歳山 Chitose-yama

torstai 5. helmikuuta 2015

Kuvia Matsushimalta.

Hei!

Helmikuu sitten tulla tupsahti. Huomenna on viimeinen koe, ja tämän jälkeen jäljellä vielä viiden minuutin elokuvan tekeminen, tutkimusprojektin puolivälin esitelmä ja haikuilua.

On pitänyt kirjoittaa tänne jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta olen koko tammi helmikuun leikkinyt kiireistä. On kyllä paljon asioita, mistä haluaisin kirjoittaa.

Huomenna on tosiaan viimeinen koe, ja käytännössä kaikki tunnit ohi. Ainoastaan puhumis-tuntia on vielä ensi ja sitä seuraavan viikon tiistaina.

Tässä välissä ei ole tapahtunut mitään erityisen jännittävää, olen vain ollut tunneilla ja opiskellut. Kyudossa pääsin vihdoin ampumaan maaliin, enkä vain heinäpaaliin. Maali on kiva. Varsinkin silloin kun siihen osuu.

Kuvat ovat Matsuhimalta, joka siis sijaitsee ihan Sensain pohjoispuolella. Oikein kaunis paikka. Sää olisi voinut pysyä kirkkaana koko päivän ja kuvani eivät millään tavalla tee oikeutta paikalle. Matsuo Basholta ei saanut haikua suustaan, koska Matsushima oli niin kaunis. Tämä retki tapahtui tosiaan Marraskuun puolessa välissä. Silloin ei vielä talvitakkia tarvinnut ja lunta ei ollut. Toki Tyynenmeren puolella tulee muutenkin vähemmän lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti