千歳山 Chitose-yama

千歳山 Chitose-yama

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Väliruutu


Hei! Pitkästä aikaa! Kirjoitin tällaisen väliruudun viime tiistaina (23.9.), lähinnä jotta voisin informoida, että minulla ei vielä nettiä ole ja postaukset menee ensi viikkoon. Yritin kuitenkin saada tämän tänne viime keskiviikkona saadessani yliopiston wlan-tunnukset käyttööni. Jotenkin kuvien lataus kuitenkin epäonnistui.

Jotta tässä olisi edes joku kuva, niin tuossa näkymä asuntolasta. 

Heipä hei! Tämä on väliruutu ja yleistä säätöä.

Tietokoneeni johdon piikit olivat liian paksut adapteriini, joten tänään avasin tietokoneeni ensimmäisen kerran täällä ollessani.. Tänään on 23.9. tiistai ja täysin ohjelmaton päivä, eli otin sitten bussin Sendaihin. Sehän oli jotain, mitä voi kutsua kaupungiksi.  Lähdin Sendaihin SIM-kortin takia, mikä oli valaisevaa, mutta taitaa ensi viikolle mennä tuon kortin saaminen.  Ensi viikon maanantaina saan myös netin asuntooni, huomenna orientaatiossa pitäisi kuitenkin viimeistään saada yliopiston wi-fi -tunnukset.  Wohoo.

Naapurini kiinalaiset kutsuivat minut syömään tekemäänsä ruokaa, tai näin tulkitsin asian ja luettuani kesken olleen xxxHolicin loppuun astuin ovestani ulos ja menin koputtamaan heidän ovelleen. En ollut ihan varma, oliko kutsu jotenkin yleinen, vai juuri tälle illalle. Ruoka oli erinomaisen hyvää, toinen kyseisen huoneen asukkaista ilmeisesti piti erittäin paljon ruoan laitosta.

Sendaista käteeni jäi riisinkeitin ja adapteri, mikä oli kyllä erinomaista! Ja näkymät (lue: vuoret) olivat aivan mahtavat bussista! Muutenkin erittäin kätevä bussi, ja kulkee tosiaan lähempääkin (kuin asema) ohi, eli asemalle asti ei polkea tarvitse.

Tämän postauksen päätarkoitus oli kuitenkin kertoa, että hiljaiseloni johtuu lähinnä netittömyydestä ja kirjoitan ja postaan tänne tässä tapahtuneista tapahtumista, Yamagatasta ja asuntolasta jne. viimeistään ensi viikolla. Torstaina lähden Tokioon ja siitäkin enemmän sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti